Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2011

0 Εξευτελίζουν Έλληνες πιλότους για να κρύψουν τουρκικές προκλήσεις



Στις 13 Ιανουαρίου 2011, πιλότοι ελικοπτέρων S-70B-6 Aegean Hawk της 2ης ΜΕΛ στο Κοτρώνι (Πολεμικό Ναυτικό), εγκλώβισαν βορειοανατολικά της Κέας, τούρκικο υποβρύχιο που βολτάριζε ανενόχλητο σε απόσταση ανάσας από την Αθήνα.

Το επεισόδιο είναι καταγεγραμμένο στο...
Εθνικό Κέντρο Επιχειρήσεων, αλλά η ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων (για να κρύψει την αποτυχία του συστήματος άμυνας και αναχαίτισης), προσπάθησε να βγάλει τους Έλληνες πιλότους τρελούς και ανίκανους.

΄΄Βάφτισαν΄΄ αμέσως το τούρκικο υποβρύχιο………………ναυάγιο, υποστηρίζοντας (πολιτική και στρατιωτική ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων) ότι τα ανθυποβρυχιακά ελικόπτερα του Πολεμικού Ναυτικού κυνηγούσαν ένα εγκαταλειμμένο ναυάγιο για ώρες.

Ο υπουργός Άμυνας κ. Βενιζέλος ενημέρωσε για το περιστατικό τον Πρωθυπουργό και το Newsbomb που μίλησε με πιλότους της 2ης ΜΕΛ, καταγράφει της οργή τους για τον εξευτελισμό που επιχειρείται σε βάρος τους – για να κρύψουν οι ηγεσίες την τουρκική πρόκληση με το υποβρύχιο σε απόσταση λίγων μιλίων από την Αθήνα.

Η περιπολία του τουρκικού υποβρυχίου στην Κέα, έγινε λίγες μόνο μέρες μετά τη συνάντηση Παπανδρέου – Ερντογάν στο Ερζερούμ και η διέλευση του από όλο το κεντρικό Αιγαίο, δείχνει ότι υπάρχει μεγάλο πρόβλημα με το σύστημα έγκαιρης προειδοποίησης στην Ελλάδα.

ΠΗΓΗ.....

Related Posts :



Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου