Τετάρτη 2 Μαΐου 2012

1 ΚΑΡΙΚΗΣ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ


Βιογραφικό
Γεννήθηκε στη Ρόδο. Είναι παντρεμένος με τη Σοφία Μικροπανδρεμένου, δασκάλα και έχει ένα γιο, το Γιάννη.
Ο πατέρας του Γιάννης Καρίκης, δάσκαλος, διετέλεσε 8χρόνια Έπαρχος Καρπάθου και Κάσου και 16χρόνια Νομαρχιακός Σύμβουλος Δωδεκανήσου.
Αποφοίτησε με άριστα από το Καζούλειο Λύκειο Ρόδου και τη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών.
Δικηγόρος Ρόδου- Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Δικηγορικού Συλλόγου για 12 χρόνια και πρώην αντιπρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Ρόδου.
Αντιδήμαρχος Ροδίων για 4χρόνια (2007 – 2010) με αρμοδιότητα τη διοίκηση του Δήμου και Πρόεδρος της Δημαρχιακής Επιτροπής.
Εκλέχθηκε εκ νέου δημοτικός σύμβουλος του ενιαίου δήμου Ρόδου για τα έτη 2011-2014 και ορίσθηκε Αντιδήμαρχος υπεύθυνος για τη διοίκηση του Δήμου και τους τομείς της Δημοτικής Αστυνομίας, Διαφάνειας και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης.
.....
Για περισσότερα επισκευθείτε την ιστοσελίδα  του υποψηφίου Βουλευτή Δωδεκανήσου Ευστράτιου Καρίκη εδώ ===> ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ ΚΑΡΙΚΗΣ 




ΣΤΡΑΤΟΣ ΚΑΡΙΚΗΣ
Δικηγόρος
Υποψήφιος βουλευτής
Δωδεκανήσου.



Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ ΤΗΣ Ν.Δ., ΣΤΡΑΤΟΣ ΚΑΡΙΚΗΣ ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ - Ο τόπος μας χρειάζεται μια νέα προοπτική 

Ο υποψήφιος βουλευτής Δωδεκανήσου, Στράτος Καρίκης, άριστος γνώστης των αναγκών και των προβλημάτων του τόπου, σε συνέντευξή του στη «ΔΡΑΣΗ» μιλά για τις προτεραιότητες που πρέπει να τεθούν μετά τις εκλογές, ώστε τα νησιά μας να μπουν και πάλι σε τροχιά ανάπτυξης. «Η Δωδεκάνησος, θα μπορούσε να είναι σήμερα οχυρωμένη απέναντι σε οποιαδήποτε κρίση, αν τα προηγούμενα χρόνια είχαν γίνει όλα όσα έπρεπε. Υποχρέωσή μας είναι να ασκήσουμε πίεση για να εφαρμοσθεί κεντρική τουριστική πολιτική, να ενισχυθεί η τουριστική προβολή, να γίνει επένδυση σε άρτιες-σύγχρονες υποδομές παιδείας, και οπωσδήποτε πρέπει να ενισχυθούν οι υποδομές υγείας», αναφέρει ο υποψήφιος βουλευτής. ....


Όσο για την απόφασή του να διεκδικήσει ρόλο στην κεντρική πολιτική σκηνή, μετά από 6 χρόνια σημαντικής προσφοράς στο νησί από τη θέση του αντιδημάρχου του δήμου Ροδίων και του ενιαίου δήμου Ρόδου σήμερα, τονίζει ότι είδε την υποψηφιότητά του ως πρόκληση και δηλώνει έτοιμος να εργασθεί σκληρά για να δώσει νέα προοπτική στον τόπο μας.

Ακολουθεί το πλήρες κείμενο της συνέντευξης.

H προσφορά σας στο Δήμο Ροδίων και στον ενιαίο Δήμο Ρόδου κρίνεται εξαιρετικά σημαντική. Τώρα επιλέξατε να διεκδικήσετε ρόλο στην κεντρική πολιτική σκηνή. Πιστεύετε ότι ο κύκλος προσφοράς σας στην Τοπική Αυτοδιοίκηση έχει ολοκληρωθεί;
- Θεώρησα πρόκληση  τη συγκεκριμένη διαδικασία. Μετά από έξι χρόνια σκληρής δουλειάς στο δήμο Ροδίων και σήμερα πλέον στον ενιαίο δήμο Ρόδου και έχοντας βέβαια ασκήσει 20 χρόνια ενεργή δικηγορία, πιστεύω ότι μπορώ και ότι έχω την πείρα να προσφέρω και στην κεντρική πολιτική σκηνή, εκπροσωπώντας τον τόπο μου και τα νησιά μας, τα οποία υπεραγαπώ  και να εργασθώ για να τους δώσω  μία νέα προοπτική.
Θέλησα να περάσω στην κεντρική πολιτική σκηνή αρχές, οι οποίες νομίζω ότι λείπουν. Ζητώ συγνώμη για την αναφορά, αλλά νομίζω ότι πρέπει να ακουστεί, πως ο τόπος έχει ανάγκη από πολιτικούς που να είναι υπηρέτες των πολιτών, να είναι ταπεινοί και αποτελεσματικοί, να διατηρούν χαμηλούς τόνους, να έχουν ουσιαστικές προτάσεις και λύσεις για τα προβλήματα.
Γενικότερα θα πρέπει να απασχολούν τον κόσμο με τα έργα τους, παρά με τις εμφανίσεις τους. Ότι γίνεται σε άλλες χώρες εδώ και πολλά χρόνια, πρέπει να γίνει πραγματικότητα και σε εμάς στην κεντρική πολιτική σκηνή.
Πιστεύω, ότι γνωρίζω άριστα τα προβλήματα του τόπου μας, καθώς πέρα από τη διοικητική επαφή που είχα με το νησί της Ρόδου, είχα επαφή και με όλα τα νησιά μας. Βέβαια αυτό που θεωρώ ότι προέχει τώρα, είναι πείρα στη διοίκηση του τόπου και  να γίνουν πολλά  έργα με λίγα λόγια.
Με λίγα λόγια, θεωρώ ότι ήταν η κατάλληλη στιγμή να συμμετέχω σε αυτή τη διαδικασία. Σε περίπτωση που τελικά είναι θετικό για εμένα το αποτέλεσμα των εκλογών, θα καταβάλω κάθε προσπάθεια για να κάνω πράξεις όλα αυτά, τηρώντας πάντα τις αρχές μου, όπως ακριβώς το γνωρίζουν οι συμπατριώτες μου μετά από αυτά τα έξι χρόνια πορείας στην τοπική αυτοδιοίκηση.
Σε κάθε περίπτωση, χαίρομαι που συνυποψήφιοι μου από όλα τα κόμματα ενστερνίζονται αυτές τις αρχές και τις έχουν κάνει πράξη στην προσωπική τους ζωή και στην προσωπική τους πορεία, είναι νέοι, είναι άφθαρτοι και δίνουν τα εχέγγυα μίας καλής πορείας για τα Δωδεκάνησα μας και την πορεία του στην κεντρική πολιτική σκηνή.

Διαδραματίσατε ενεργό ρόλο στην εφαρμογή της διοικητικής μεταρρύθμισης. Ποια τα θετικά στοιχεία του Καλλικράτης και ποια τα τρωτά του σημεία, που εσείς θα φροντίζατε να αλλάξουν σε περίπτωση που εκλεγείτε βουλευτής;
- Ο επονομαζόμενος νόμος «Καλλικράτης», θεωρώ ότι ήταν μία  σημαντική τομή για τα αυτοδιοικητικά πράγματα της χώρα μας και βέβαια για το νησί μας, όπου 10 δήμοι συνενώθηκαν σε ένα. Από μόνο του το γεγονός, έφερε πολύ σοβαρές αλλαγές στο νησί. Το ίδιο βέβαια συνέβη και στην Κω, όπου τρεις δήμοι συνενώθηκαν σε ένα.
Και βέβαια, ο Καλλικράτης ήταν ένας νόμος που χαρακτήρισε τα Δωδεκάνησα με σοβαρές αλλαγές. Μετά από 16 μήνες εφαρμογής του Καλλικράτη και έχοντας την πείρα της εφαρμογής του νόμου, καθότι ο δήμαρχος με τίμησε να είμαι υπεύθυνος σε αυτό τον τομέα, μπορώ να πω, ότι έφερε πολλά καλά και  άλλα λιγότερο θετικά πράγματα. Στα θετικά του στοιχεία συγκαταλέγονται οπωσδήποτε η διοικητική ενοποίηση, η επίλυση προβλημάτων χρόνων  για τα νησιά μας. Ειδικά για τη Ρόδο θα αναφέρω τα θέματα ύδρευσης και αποχέτευσης πολλών περιοχών και τη διαχείριση των στερεών αποβλήτων. Επειδή υπήρχαν πριν δέκα διαφορετικές φωνές στο νησί, προέκυπταν πολλά προβλήματα και δεν μπορούσε να γίνει ο  σχεδιασμός και η προώθησή τους.
Όλα αυτά τα ζητήματα σήμερα, τα βλέπουμε όμως να γίνονται πραγματικότητα. Θα έλεγα παρόλα αυτά, ότι θέλει και σοβαρές τροποποιήσεις ο νόμος και σε κάτι τέτοιο δεσμευόμαστε.
Η εμπειρία έδειξε ότι πρόκειται για μία μεταρρύθμιση η οποία στην πράξη παρουσιάζει διάφορα προβλήματα. Στα χαρτιά είναι ένα πολύ καλό μοντέλο. Προκύπτουν όμως προβλήματα στην πράξη που επιδεινώνονται λόγω οικονομικής κρίσης. Μία μεταρρύθμιση που δεν έχει οικονομική ευχέρεια σίγουρα δεν μπορεί να ανταποκριθεί στο ρόλο της και σίγουρα πρέπει να γίνουν αλλαγές. Κάθε μεταρρύθμιση δεν είναι το τέλειο δημιούργημα. Τα όποια προβλήματα προκύπτουν θα πρέπει να διορθωθούν.
Πρέπει οπωσδήποτε να εκχωρηθούν αρμοδιότητες στα τοπικά συμβούλια. Δεν έχει τίποτε να φοβηθεί ο ενιαίος Δήμος, δίνοντας εξουσίες πολιτικές και οικονομικές και πόρους ταυτόχρονα και τοπικά συμβούλια τα οποία γνωρίζουν καλύτερα από τον καθένα ποιά είναι τα προβλήματα και οι ανάγκες του κάθε χωριού. Θα πρέπει να αποτελούν τυπικά και ουσιαστικά τους πυρήνες του καλλικρατικού δήμου οι δημοτικές και τοπικές κοινότητες. Θα πρέπει επίσης να επαναλειτουργήσουν τα παλιά γραφεία των κοινοτήτων για τις βασικές ανάγκες κάθε χωριού.
Επιπλέον, με τον Καλλικράτη περάσαμε από ένα πολύ μεγάλο αριθμό αιρετών σε πολύ μικρό και αυτό είχε ως συνέπεια να μην είναι εφικτή η τακτική επαφή με τον κόσμο. Προσωπικά, αναγκαζόμουν να περνώ πολλές ώρες στο γραφείο μου χωρίς να έχω τη δυνατότητα να επισκεφθώ τα χωριά μας που αγαπώ ιδιαίτερα.
Θεωρώ λοιπόν ότι πρέπει να πάμε σε μία διαφορετική δομή, που θα δίνει τη δυνατότητα στους αιρετούς να είναι κοντά στους πολίτες και να μαθαίνουν από πρώτο χέρι τα προβλήματά τους, αλλά και που θα δίνει τη δυνατότητα στους πολίτες να έχουν μία καθημερινή επαφή με τους ανθρώπους που διοικούν αυτό τον τόπο. Πιστεύω, ότι έγινε μία υπερφόρτωση των αιρετών που βρίσκονται αυτή τη στιγμή στους καλλικρατικούς δήμους, με αρμοδιότητες και υποχρεώσεις,  γεγονός που από μόνο του δημιουργεί μία δυσκολία στην επαφή με τον κόσμο και στην ενημέρωση  των αιρετών για τα προβλήματά του.

Οι επικείμενες εθνικές εκλογές βρίσκουν τη χώρα σε μια εξαιρετικά δύσκολη συγκυρία. Τι είναι αυτό που χρειάζονται σήμερα η χώρα και οι Έλληνες για να «ανασάνουν». Τι μέτρα χρειάζονται για να αντιμετωπισθούν όλα αυτά τα σοβαρά προβλήματα;
- Είναι υψίστης σημασίας να λάβει πλέον τέλος η φοροδιαφυγή με πραγματική και ουσιαστική νομοθετική διασφάλιση της πάταξης της. Μέχρι σήμερα, προσωπικά εγώ δεν την έχω δει να γίνεται πράξη η πάταξη της φοροδιαφυγής μέσα από το νομικό πλαίσιο. Μόνο αν πιστέψουμε ότι πρέπει να παταχθεί και να τιμωρηθεί η φοροδιαφυγή, μόνο τότε θα λυθεί το εν λόγω φαινόμενο. Μέσα στα συγκεκριμένα πλαίσια θα δημιουργηθούν πολλές θέσεις εργασίας και σίγουρα θα αλλάξει το αρνητικό κλίμα που επικρατεί σήμερα.
Πρέπει δε οπωσδήποτε να εξασφαλισθεί η ρευστότητα, προκειμένου να κινηθεί η αγορά. Σημαντικό ρόλο σε αυτή τη διαδικασία διαδραματίζουν οι τράπεζες, οι οποίες παρόλο που δέχονται έντονη κριτική, πιστεύω ότι αποτελούν βασική πηγή χρηματοδότησης και μάλιστα με πολύ χαμηλά επιτόκια.
Είναι αναγκαίο να ξεκινήσουν οι τράπεζες την κεφαλαιακή ενίσχυση της αγοράς προκειμένου να υπάρξει επανεκκίνηση του εμπορίου, των νοικοκυριών.
Σε όλη αυτή τη διαδικασία της επανεκκίνησης της οικονομίας θα βοηθήσει και η επιστροφή από το κράτος των οφειλών σε ιδιώτες που φθάνουν τα 7 δισ. ευρώ τα τελευταία δύο χρόνια. Θα έλεγα επίσης, ότι πρέπει να γίνει άμεση ενεργοποίηση του ΕΣΠΑ, καθώς σχεδόν 15.000.000 ευρώ μένουν αναξιοποίητα. Πρέπει να παρακαμφθούν όλα τα γραφειοκρατικά εμπόδια και να επισπευσθεί η εκταμίευση των χρημάτων αυτών. Όλα αυτά μαζί θα οδηγήσουν στο οικονομικό αποτέλεσμα που θέλουμε.
Επιπλέον, όλα τα παραπάνω θα δημιουργήσουν νέες θέσεις εργασίας. Σήμερα η ανεργία έχει ξεπεράσει το 20% σε εθνικό επίπεδο. Μάλιστα, στους νέους τα ποσοστά ανεργίας πλησιάζουν το 50%. Αυτό το υψηλό ποσοστό ανεργίας στη νεολαία καταδικάζει τη χώρα μας.

Σε τοπικό επίπεδο τι πρέπει να γίνει για να έρθει η πολυπόθητη ανάπτυξη; Ποιες θα πρέπει να είναι οι βασικές προτεραιότητες;
- Είναι βέβαιο ότι ο τόπος μας χρειάζεται νέα προοπτική με υποδομές και ανάπτυξη. Χρειαζόμαστε απαραίτητα τα έργα υποδομών που τόσα χρόνια δεν έγιναν, είτε αυτά αφορούν τον πολιτισμό, είτε τον τουρισμό και την ποιότητα ζωής. Στην ανάπτυξη θα συμβάλουν ακόμη, φορολογικά κίνητρα προς τους επιχειρηματίες και ειδικά τους τουριστικούς επιχειρηματίες στην περιοχή μας προκειμένου να προσλάβουν ειδικά τα άτομα νεαρής ηλικίας που είναι άνεργα.
Η Δωδεκάνησος, αν τα προηγούμενα χρόνια είχαν γίνει όλα όσα έπρεπε, θα μπορούσε να είναι σήμερα οχυρωμένη απέναντι σε οποιαδήποτε κρίση. Υποχρέωσή μας είναι να ασκήσουμε πίεση για να εφαρμοσθεί κεντρική τουριστική πολιτική, να ενισχυθεί η τουριστική προβολή, να γίνει επένδυση σε άρτιες-σύγχρονες υποδομές παιδείας, και οπωσδήποτε πρέπει να ενισχυθούν οι υποδομές υγείας.
Είναι επιτακτική ανάγκη να πιέσουμε για την πρόσληψη του απαιτούμενου προσωπικού τόσο στο Νοσοκομείο της Ρόδου, όσο και τα νοσοκομεία και τα Κέντρα Υγείας των νησιών, ώστε α υπάρχει ασφάλεια, αλλά και ουσιώδης και σοβαρή παροχή υπηρεσιών υγείας στον τόπο μας.
Σε κάθε περίπτωση, οφείλουμε να διεκδικήσουμε σθεναρά επαρκείς θαλάσσιες και αεροπορικές συγκοινωνίες. Να διεκδικήσουμε τακτική συγκοινωνία των νησιών μας μεταξύ τους, με τη Ρόδο, με την Αθήνα και τον Πειραιά. Ιδιαίτερα το χειμώνα, θα πρέπει να υπάρξει ειδική μέριμνα για καθημερινή συγκοινωνία και σύνδεση όλων των νησιών μας με ποιοτικά πλοία.

Η τοπική ΝΔ θα ανακτήσει τις δυνάμεις της σε αυτές τις εκλογές; Η εκλογική αυτή αναμέτρηση τη βρίσκει έτοιμη;
- Εγώ βλέπω μία οργανωμένη σε τοπικό επίπεδο Νέα Δημοκρατία που αποτελείται από ένα μίγμα παλαιών και νέων συνεργατών, με διάθεση για δουλειά και κατά τη δική μου άποψη, με πολύ καλή εκπροσώπηση του κεντρικού κόμματος στα Δωδεκάνησα μας. Ταυτόχρονα, το γεγονός ότι το ψηφοδέλτιο είναι πλήρως ανανεωμένο, δημιουργεί ένα πολύ θετικό κλίμα για τη Νέα Δημοκρατία, το οποίο θα οδηγήσει και στο αντίστοιχο αποτέλεσμα. Θεωρώ ότι μετά από μία πορεία επιτυχή από έμπειρα στελέχη του κόμματος στο νομό, ήλθε η ώρα να γίνει μία νέα αρχή, που μόνο θετικά αποτελέσματα θα φέρει.
Επίσης η γενικότερη πολιτική στάση του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας σήμερα έχει πολύ θετικό αντίκτυπο στην περιοχή μας, καθώς  οι πολίτες βλέπουν ότι η πολιτική που θέλει να κάνει πράξη, θα οδηγήσει τα νησιά μας σε τροχιά ανάπτυξης.

Πιστεύετε σε μία αυτοδύναμη κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας; Πόσο σημαντικός είναι ο στόχος της αυτοδυναμίας;
- Ο στόχος της καθαρής εντολής στη Νέα Δημοκρατία για το σχηματισμό ισχυρής κυβέρνησης είναι εφικτός.
Οι πολίτες κατά την προεκλογική περίοδο θα αναλογισθούν την κρισιμότητα των εκλογών και την επόμενη μέρα. Το θυμικό θα παραχωρήσει τη θέση του στη λογική και η τελική επιλογή θα γίνει με γνώμονα το ποιό κόμμα μπορεί να εξασφαλίσει τη σταθερότητα και να ξαναδώσει την ελπίδα στην κοινωνία. Αυτό το κόμμα είναι μόνο η Νέα Δημοκρατία.
Ο στόχος μίας ισχυρής και συμπαγούς κυβέρνησης, δεν εκφράζει κομματική αλαζονεία, αλλά εθνική αναγκαιότητα. Αναγκαιότητα της πολιτικής, κοινωνικής και οικονομικής πραγματικότητας.
Η έκτακτη κατάσταση που βιώνει σήμερα η χώρα, απαιτεί ισχυρή κυβέρνηση με σαφή προσανατολισμό, σχέδιο, πρόγραμμα και αποφασιστικότητα για την εφαρμογή τους. Γι' αυτό είναι απαραίτητη η ισχυρή εντολή για να μπορέσουμε να κυβερνήσουμε με «λυμένα τα χέρια», για να αλλάξουμε σελίδα στη χώρα, για την επανεκκίνηση της οικονομίας για νέα μεταπολίτευση.

Η διαδρομή μου...

Γεννήθηκα στη Ρόδο  το έτος 1965.  Είμαι πανδρεμένος με τη Σοφία Μικροπανδρεμένου, δασκάλα  και έχω ένα γιο το Γιάννη.  Ο  πατέρας  μου Ιωάννης Καρίκης σήμερα συνταξιούχος εκπαιδευτικός δίδαξε  σε πολλά  σχολεία  της Δωδεκανήσου  και υπήρξε  για πολλά χρόνια  εκλεγμένος  αντιπρόσωπος στον κλάδο του.  Τα έτη  1989 - 1993 και 1998-2002 διετέλεσε  Έπαρχος  Καρπάθου  και Κάσου. Από το έτος 1994 μέχρι το έτος 2010  εκλεγόταν  συνεχώς Νομαρχιακός  Σύμβουλος Δωδεκανήσου.
Τα αδέλφια  μου είναι ο  Κωνσταντίνος, ιατρός καρδιολόγος στη Ρόδο, ο Ηλίας, ιατρός μαιευτήρας-γυναικολόγος στη Ρόδο  και η Ειρήνη καθηγήτρια σε γυμνάσιο  της Ρόδου.
Εγώ κατάγομαι από τη Ρόδο και την Κάρπαθο (πατέρας και μητέρα)  και ολοκλήρωσα τις σπουδές μου με άριστα στο Καζούλειο Λύκειο της Ρόδου και στη Νομική Σχολή  Αθηνών.
Διετέλεσα μέλος του διοικητικού συμβουλίου   του δικηγορικού συλλόγου Ρόδου  για δώδεκα χρόνια  και αντιπρόεδρος  για  τρία χρόνια.
Το έτος 2006 εκλέχθηκα  δημοτικός σύμβουλος στο δήμο της  πόλης της  Ρόδου και διετέλεσα  για τέσσερα χρόνια  αντιδήμαρχος υπεύθυνος για τη διοίκηση του Δήμου, πρόεδρος  της δημαρχιακής  επιτροπής  και πρόεδρος της επιτροπής παιδείας του δήμου.
Το Νοέμβριο  του έτους 2010  εκλέχθηκα  στον ενιαίο  δήμο ολόκληρου  του νησιού δημοτικός  σύμβουλος  και ορίσθηκα αντιδήμαρχος  υπεύθυνος για τη διοίκηση του δήμου, το προσωπικό, τη δημοτική αστυνομία, την ηλεκτρονική διακυβέρνηση  και το πρόγραμμα  διαύγεια.

«Βλέπω μία οργανωμένη τοπικά Νέα Δημοκρατία που αποτελείται από ένα μίγμα παλαιών και νέων συνεργατών, με διάθεση για δουλειά και κατά τη δική μου άποψη, πολύ καλή εκπροσώπηση του κεντρικού κόμματος στα Δωδεκάνησα μας. Ταυτόχρονα, το γεγονός ότι το ψηφοδέλτιο  είναι πλήρως ανανεωμένο, δημιουργεί ένα πολύ θετικό κλίμα για τη Νέα Δημοκρατία, το οποίο θα οδηγήσει και στο αντίστοιχο αποτέλεσμα. Θεωρώ ότι μετά από μία πορεία επιτυχή από έμπειρα στελέχη του κόμματος στο νομό, ήλθε η ώρα να γίνει μία νέα αρχή, που μόνο θετικά αποτελέσματα θα φέρει»

«Η Δωδεκάνησος, αν  τα προηγούμενα χρόνια είχαν γίνει όλα όσα έπρεπε, θα μπορούσε να είναι σήμερα οχυρωμένη απέναντι σε οποιαδήποτε κρίση. Υποχρέωσή μας είναι να ασκήσουμε πίεση για να εφαρμοσθεί κεντρική τουριστική πολιτική, να ενισχυθεί η τουριστική προβολή, να γίνει επένδυση σε άρτιες-σύγχρονες υποδομές παιδείας, και οπωσδήποτε πρέπει να ενισχυθούν οι υποδομές υγείας. Σε κάθε περίπτωση, οφείλουμε να διεκδικήσουμε επαρκείς θαλάσσιες και αεροπορικές συγκοινωνίες»

ΠΗΓΗ..... 

Related Posts :



Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

1 σχόλια:

Vasilis Moraitis είπε... [Απάντησε στο σχόλιο αυτό]

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΡΑΤΟ !!!!

Δημοσίευση σχολίου